Izjava o zasebnosti

Dobrodošli

Dobrodošli na www.zmigaj. Ta stran je v lasti podjetja Mototrg d.o.o.. V nadaljevanju je pregled načinov, kako ščitimo vašo zasebnost pri poslovanju s spletno trgovino Zmigaj.si oz. poslovanje s podjetjem Mototrg d.o.o..

Katere podatke zbiramo?

Ime, naslov, e-mail naslov, telefon

Kako uporabljamo te podatke?

Z zbranimi podatki upravljajo Mototrg d.o.o. in tretje osebe, ki delujejo v imenu podjetja Mototrg d.o.o., da bi vam pošiljali informacije o vaših naročilih/nakupih ter od časa do časa posredovali informacije, oglase in promocijske dejavnosti. Prav tako lahko podatke zbirajo in uporabljajo v druge namene, ki so v tem primeru opisani na samem mestu zbiranja podatkov.

Vaši podatki so uporabljeni varno, v skladu z zakonodajo Slovenije in našega pravilnika o zasebnosti podatkov.

Občutljivi osebni podatki

Ne zavzemamo se za zbiranje ali hranjenje občutljivih osebnih podatkov. Če bi na določeni točki zbirali občutljive osebne podatke, bi vas prosili za dovoljenje na samem mestu zbiranja.

Dostop do vaših podatkov

Pravico imate dostopati do podatkov, ki jih hranimo o vas in jih v primeru netočnosti tudi popraviti. Če želite dostop, je na spodnji naslov potrebno poslati pisno prošnjo uradniku za varovanje zasebnih podatkov.
Če imate vprašanja glede vaših podatkov in zasebnosti se lahko obrnete za uradnika za varovanje zasebnosti, preko e-sporočila, na info@zmigaj.si

Pravilnik o zasebnosti podatkov

Ta pravilnik o zasebnosti je zasnovan tako, da vam opiše našo prakso glede zbiranja, uporabe in razkritja podatkov, ki nam jih nudite preko te spletne strani. Prosimo, da preberete celoten pravilnik o zasebnosti, preden na tej spletni strani uporabite ali predložite kakršne koli podatke. Ta stran je namenjena odraslim iz Slovenije. Z uporabo te spletne strani, se strinjate s pogoji tega pravilnika o zasebnosti. Vsakič, ko posredujete podatke preko te spletne strani, soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem podatkov, v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Otroci

Ta stran ni namenjena otrokom, mlajšim od 18 let. Na naši spletni strani ne želimo zavestno zbirati osebnih podatkov obiskovalcev te starostne skupine. Starše prosimo, da se s svojimi otroki pogovorijo o uporabi interneta in informacij, ki jih razkrivajo na spletnih straneh.
Vsebina in storitve, ki so na voljo na tej spletni strani, so namenjene osebam, starejšim od 18 let. Vsak posameznik, ki želi pridobiti informacije o kontaktnih lečah, ki so indicirane za uporabo pri otrocih, mora imeti najmanj 18 let.

Zahtevani podatki

Nekatera področja te spletne strani od vas zahtevajo vpis osebnih podatkov, ki omogočajo koriščenje določenih funkcij ali izbiro pravega artikla za vas. Sproti vas bomo obveščali kateri podatki so obvezni in kateri neobvezni.

Pasivno zbiranje podatkov

Medtem, ko se sprehajate po naši spletni strani obstaja možnost pasivnega zbiranja nekaterih anonimnih informacij (ki so zbrane brez vašega aktivnega posredovanja informacij). Razlog je uporaba različnih tehnologij, kot so piškotki, internetne oznake ali spletno sledenje, ter navigacijsko zbiranje podatkov (seznam datotek, spletni dnevniki, klikanje). Vaš internetni brskalnik na to spletno stran samodejno prenaša nekatere anonimne informacije, kot so URL spletne strani, s katere ste ravno prišli in naslov internetnega protokola (IP) ter različico brskalnika, ki ga vaš računalnik trenutno uporablja. Ta stran lahko zbira tudi anonimne podatke iz vašega računalnika s pomočjo piškotkov in internetnih oznak ali spletnega sledenja. Brskalniku lahko uredite nastavitev, da vas obvesti za vsak poslan piškotek ali da piškotke zavrne, vendar posledično nekatere funkcije te spletne strani brez piškotkov morda ne bodo delovale.

Ta stran lahko tako pasivno zbrane anonimne podatke uporablja in združuje za zagotavljanje boljših storitev za obiskovalce spletne strani, stran prilagodi glede na želje, zbira in analizira statistične podatke in trende ter lahko drugače upravlja in izboljša uporabnost spletne strani. Takšne informacije niso povezane z osebnimi podatki, ki so zbrani drugje, razen če ste v to privolili.

"Piškotek", je skupek podatkov, ki jih spletna stran pošlje vašemu spletnemu brskalniku, kar spletni strani pomaga shraniti informacije o vas in vaših preferencah.

"Piškotki obiska" so začasni delci informacij, ki se uporabljajo za izboljšanje navigacije, preprečevanje zagotavljanja neprimernih informacij, (stran "si zapomni" prejšnje vnose starosti ali države porekla, ki so bili izven določenih parametrov in blokira poznejše spremembe), ter na spletni strani zbirajo skupne statistične podatke. Le ti so izbrisani, ko spletni brskalnik zaprete ali drugače izklopite računalnik.

"Vztrajni" piškotki so trajnejši delci informacij, ki so za vedno shranjeni na trdi disk računalnika, razen, če piškotek izbrišete. Trajni piškotki shranijo informacije na vaš računalnik s številnimi nameni, kot je npr. pridobivanje ​​nekaterih informacij, ki ste jih predhodnje zagotovili (kot so gesla), ki pomagajo ugotoviti katera področja obiskovalci spletne strani najbolj cenijo, in s tem prilagoditi spletno mesto, da le to temelji na vaših željah. Trajni piškotki, ki jih spletna stran naloži na vaš računalnik lahko zajemajo osebne podatke, vendar le, če ste se registrirali ali drugače pristali na shranjevanje osebnih podatkov, ki ste jih navedli na tem mestu. V nasprotnem primeru pa server naše spletne strani ve le to, da se je neznani obiskovalec z vašim piškotkom vrnil na to spletno stran.

Brskalniku lahko nastavite, da sprejema vse piškotke, zavrne vse piškotke ali da vas obvesti vsakič, ko se vam ponudi piškotek, da se lahko vedno sami odločite za sprejem ali zavrnitev. Če želite izvedeti več o piškotkih in določitvi vaših želja, vas prosimo, da v okvirčku brskalnika »Pomoč« poiščete "Piškotek".

Spletna stran lahko uporablja naslove internetnega protokola (IP). IP-naslov je številka, ki je določena vašemu računalniku s strani ponudnika internetnih storitev, da lahko dostopate do interneta. Na splošno velja, da IP naslov ni osebno prepoznaven podatek, saj je v večini primerov IP naslov dinamičen (spremeni se vsakič, ko se povežete z internetom), in ne statičen podatek (edinstven za uporabnika določenega računalnika). IP naslov se lahko uporablja za ugotavljanje težav s strežnikom, poročanje o zbranih podatkih, določanje najhitrejše poti, ki naj bi jo vaš računalnik uporabil pri povezovanju na spletno stran, ter upravljanje in izboljšanje spletne strani.

"Internetne oznake" (znane tudi kot eno-pixelni GIF-i, jasni GIF-i, nevidni GIF-i ter 1 krat 1 GIF-i), so manjše od piškotkov, ki serverju spletne strani povedo informacije, kot so IP naslov, tip brskalnika, ki je povezan z obiskovalčevim računalnikom. Oznake se lahko namesti tako na spletne oglase, ki ljudi pripeljejo do določene spletne strani, kot na različne strani na spletni strani. Takšne oznake prikazujejo kolikokrat je bila neka stran odprta in katere informacije so bile ogledovane.

"Navigacijski podatki" (seznam datotek, spletni dnevniki in podatki o poteku klikanja) se uporabljajo za upravljanje sistema, za izboljšanje vsebine spletne strani, namene tržnih raziskav in posredovanje informacij obiskovalcem.

Uporaba in razkrivanje informacij

Če ni drugače navedeno, lahko podatke, ki so zbrani preko te spletne strani uporabimo za izboljšanje vsebine naše spletne strani, prilagoditve strani vašim željam, posredovanje informacij (če je to zahtevano), za naše tržne in raziskovalne namene, ter za kateri koli drugi določen namen. Poleg tega lahko v celoti izkoristimo vse podatke, pridobljene preko te spletne strani, ki niso v obliki osebno prepoznanih podatkov.

Če na to spletno stran vnesete osebno prepoznavne podatke, lahko takšne informacije združimo z drugimi dejavno zbranimi podatki, razen če na samem mestu zbiranja podatkov določimo drugače.

Dostop, popravki in brisanja

Če želite, da so osebni podatki, ki jih posredujete preko te spletne strani točni, veljavni in popolni, nas kontaktirajte, kot je določeno v nadaljevanju, mi pa bomo sprejeti ustrezne ukrepe in posodobili ali popravili vaše informacije ali jih izbrisali iz našega seznama stikov.

Če imate vprašanja glede vaših podatkov in zasebnosti se lahko obrnete za uradnika za varovanje zasebnosti, preko e-sporočila, na info@zmigaj.si

Varnost

Ko svoje osebne podatke vnesete na našo spletno stran, ima le ta določene ukrepe s katerimi osebne podatke varuje in zavarovati pred izgubo, zlorabo in nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem. Potrebno je upoštevati, da noben internetni prenos ni popolnoma varen in brez napak. Še posebej e-pošta, ki je poslana s te strani ali na to stran morda ni varna.

Povezave do drugih spletnih mest

Ta stran lahko vsebuje povezave ali reference na druge spletne strani, za katere ta pravilnik o zasebnosti ne velja. Priporočamo vam, da si preberete pravilnik o zasebnosti na vsaki spletni strani, ki jo obiščete.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Če se ta pravilnik o zasebnosti spremeni, bo pravilnik preverjen in objavljen na tej spletni strani. Prosimo, da redno spremljate novosti, še posebej preden vpišete kakršne koli osebne podatke. Ta pravilnik je bil nazadnje pregledan dne 26.3.2018.

 

Spletni piškotki se na strani www.zmigaj.si ne uporabljajo od dne 15.6.2013.


 

Sistem spletne trgovine OpenCart
Zmigaj.si © 2021 2021 Vse pravice pridržane.